d

• Project — Brighton Bunker

Use your mouse or arrow keys to navigate

A bar fridge, recessed into the rear wall of the bunker, combines with upholstered seating, planter and TV to create a highly functional pool side haven.

The rear area of this residence did not meet the requirements of a highly active family. With foresight in mind, the area was reconfigured to provide amenities for four children, parents and friends.

An existing outdoor living space was extended to include a honed masonry fireplace, AV hub and portable lounge. A timber landing separates the spa and lap pool, the pool widening at one end to provide a deeper diving area. A plywood clad bunker at the end of the pool is orientated back towards the house; lounges, planter and recessed bar fridge all provide a pool side haven for children and adults. A powder room at the rear of the bunker and an adjacent recreation terrace further contribute to a flexible and functional project.

Photos by Dean Bradley

More projects —

Discuss a project with us —

Get in touch by filling out your details here or email us on info@dangayfer.com and we’ll get right back to you.

Message / Project Description