d

• Project — Brighton Loggia

Use your mouse or arrow keys to navigate

This project consists of a daring and diverse collection of spaces, functions, materials, colours and textures.

This project consists of a daring and diverse collection of spaces, functions, materials, colours and textures. The project consists of two main zones, the pool area and dining area. The loggia is the focal point of the pool area, its walls and beams stretching into adjoining spaces ensuring no clear dichotomy between them. This unique integration of elements is most typified by the mosaic tile and wallpaper print.

The steel beams of the loggia stretch outside the pool area becoming a garden arbour that leads you to the dining pavilion. The shiplap timber clad pavilion is somewhat restrained in its composition to create a more formal dining environment.

Photos by Dean Bradley

More projects —

Discuss a project with us —

Get in touch by filling out your details here or email us on info@dangayfer.com and we’ll get right back to you.

Message / Project Description