d

• Project — Ceres House

Use your mouse or arrow keys to navigate

The views are part of the design and its aesthetic; they are not borrowed but practically taken from the surrounding landscape to become part of the interior.

Ceres House is our largest project completed to date. Located within the rolling hills of Ceres - a rural hamlet of Geelong - the project was virtually a new build and involved the simultaneous design of the residence, its interior and immediate exterior spaces.

Somewhat inspired by American Ranch style architecture with its picture windows, gabled rooflines and far-reaching single storey floor plan, the buildings careful orientation encompasses 180 degrees of views whilst protecting the exterior living spaces from prevailing winds that can sweep across the property.

The views are part of the design and its aesthetic; they are not borrowed but practically stolen from the surrounding landscape to become part of the interior.

Photos by Dean Bradley Photography

More projects —

Discuss a project with us —

Get in touch by filling out your details here or email us on info@dangayfer.com and we’ll get right back to you.

Message / Project Description