• Project — Studio DGD

Use your mouse or arrow keys to navigate

Indoor plants play a prominent role in the studio's interior, bringing a swag of greens and textures to the space whilst nurturing calmness, productivity and clean air.

Interpreting the conventional office as a series of living spaces, Dan Gayfer Design's new studio has been inserted into an old-fashioned 4.7m wide shopfront. Custom designed furniture and cabinetry define spaces in function and location, avoiding the need for structural intervention.

An elevated garden room at the entry fosters private phone calls and waiting clients; a wall of plants buffering views from the street. A centrally located L-shaped work station nurtures interaction without any sense of hierarchy whilst a plush communal lounge provides flexibility accommodating meetings, dining, working, reading and even sleeping if one desires.

Tiles, grey resin faced plywood, American Walnut veneer, brass, acoustic panelling and coral upholstery dreamily complements the wealth of greenery.

Photos by Dean Bradley Photography

More projects —

Discuss a project with us —

Get in touch by filling out your details here or email us on info@dangayfer.com and we’ll get right back to you.

Message / Project Description