d

• Project — Vista House

Use your mouse or arrow keys to navigate

The interior and exterior spaces are orientated towards the new garden terrace creating a calm and inviting vista no matter where you are located.

A young Thornbury family, with a third child on the way, wanted to increase both their interior and exterior living whilst not neglecting the importance of the garden and its positive impact on these new spaces.

A generous living room has been designed in tandem with a covered outdoor living space that, with sliding doors open, combine to create one singular indoor/outdoor space. Both spaces are orientated towards the new garden terrace creating a calm and inviting vista no matter where you are located.

The existing interior spaces are reprogrammed through highly customised cabinetry that facilitates activities for both the adults and children.

Photos by Dean Bradley Photography

More projects —

Discuss a project with us —

Get in touch by filling out your details here or email us on info@dangayfer.com and we’ll get right back to you.

Message / Project Description